Підтримати нас

Катерина Гандзюк посмертно стала лауреатом міжнародної премії

12 червня 2019 08:00
540
Поширити:

Херсонська активістка Катерина Гандзюк посмертно стала лауреатом міжнародної премії Ukrainian ID Awards за незламне прагнення до справедливості та громадянську гідність.

Церемонія нагородження лауреатів щорічної премії відбулась у Каневі на Тарасовій горі в рамках Міжнародного економіко-гуманітарного форуму Ukrainian ID, повідомляє прес-служба форуму.

“Нагородами відзначили Катерину Гандзюк, фундацію родини Богдана Гаврилишина та Іллю Бондаренка... Катерина Гандзюк була нагороджена (посмертно) за незламне прагнення до справедливості та громадянську гідність. Нагороду буде передано батькові – Віктору Гандзюку. Катерина захищала інтереси місцевої громади у Херсонській міській раді, а до того працювала в структурах ООН”, - йдеться у повідомленні.

У прес-службі також уточнюють, що номінантів премії визначали члени організаційного комітету та визнані світові лідери думок.

«Ukrainian ID Awards – це відзнака, яка присуджується за видатні досягнення і ефективні практики в ім’я процвітання та гуманізації людства, та покликана стимулювати відповідальний розвиток суспільства. Наш оргкомітет продовжує практику відзначення тих людей, які зробили чималий внесок у розвиток людини та суспільства, але досі не були гідно відзначені в Україні та за кордоном», – наголосила президент Міжнародного економічно-гуманітарного форуму Ukrainian ID Наталія Заболотна.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів