Підтримати нас

Карантин: медсестра

08 травня 2020 06:45
777
Поширити:

Медсестра - на передньому краї боротьби з коронавірусом. Вона бере аналізи і перевіряє температуру, вона навчається сама, а ще навчає і буквально вдягає інших.

Як миряться її рідні з ризиком для життя? Чи звільняються медики перед загрозою зараження? Скільки коштує така небезпечна, але вкрай необхідна робота?
 
У відео Expert-KR - історія медсестри Олени Нагорняк із Кривого Рогу, яка, як і десятки тисяч медсестер у всій Україні, щодня спокійно виконує свою роботу в умовах карантину заради збереження здоров'я і життя пацієнтів. Прокоментуйте це відео і поширте, щоб про щоденний подвиг медиків знали більше людей.
 
 
Проєкт «Donbas Media Forum та міжрегіональне співробітництво для виробництва якісного контенту для Сходу України» впроваджується за підтримки Медійної програми в Україні, яка фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) і виконується міжнародною організацією Internews. Коментарі до відео проходять модерацію. Ми лишаємо за собою право видаляти ті коментарі, які містять образи, заклики до насильства, наклеп, лайку, рекламу або спам. На жаль, ми не маємо можливості модерувати коментарі у режимі реального часу, тому ваш коментар буде опубліковано не одразу. Дякуємо за розуміння!

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів