Підтримати нас

Із присмаком валідолу. Україна на “жилах” перемогла македонців на Євро-2020

Автор статті
18 червня 2021 10:00
959
Поширити:

Гарний виторг отримали українські фармацевти і аптекарі вчора, 17 червня, після матчу нашої національної збірної на Євро-2020.

"Синьо-жовті" грали в Бухаресті зі збірною Північної Македонії - одним із аутсайдерів чемпіонату. У першому таймі ніщо не віщувало біди: українці впевнено контролювали м'яч і раз по раз створювали небезпечні моменти біля воріт суперника, який виглядав розгубленим. Нарешті і голи прийшли: спочатку Ярмоленко після ефектного пасу п'ятою херсонця Олександра Караваєва забив свій другий гол на турнірі, а через п'ять хвилин Роман Яремчук уже після передачі Ярмоленка подвоїв перевагу.

У другому таймі Україна сіла в оборону і почала сподіватися на контратаки, що зіграло з нею злий жарт. Македонці серйозно активізувалися і стали тиснути на ворота Бущана. Один момент, другий, третій... В одному з епізодів український воротар потягнув складний м'яч, перевівши його в поперечину, але на відскоку ніяково зіграв Караваєв. який збив суперника. Удар Аліоскі з одинадцятиметрової позначки Бущан теж відбив, але македонець був першим на добиванні.

До кінця матчу залишалося більше, ніж півгодини, і саме в ці хвилини українські вболівальники почали активно ковтати валідол. В атаці у нашої збірної все повністю розладналося, а ось македонці продовжили  тиск на ворота української збірної. Цілих п'ять хвилин додав арбітр до основного часу матчу, але українцям вдалося "засушити" гру.

Підсумок - 2: 1.

В іншому матчі групи С Нідерланди перемогли Австрію з рахунком 2:0, і тепер нічия з австрійцями в останньому турі виводить Україну з групи з другого місця.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ