Підтримати нас

Ісландці відкрили готель з кімнатами-бульбашками

Автор статті
11 жовтня 2020 13:00
1,018
Поширити:

В Ісландії відкрився прозорий готель під назвою Bubble Hotel. Номери тут схожі на мильні бульбашки, а самі 18 кімнат розкидані по лісових гущавинах.

Гості можуть вибирати краєвид до вподоби, але точне розташування номера до останнього є таємницею. Ціни тут стартують від 172 доларів за ніч.

"Бульбашки" розкидані вздовж Південного узбережжя Ісландії, що омивається водами Атлантики. А також у районі "Золотого кола", що дещо північніше.

Готель працює круглий рік, а негода гостям не страшна через товсті стінки номерів. Bubble Hotel є одним з найкращих в умовах пандемії, адже соціальна дистанція між гостями тут  набагато більша, ніж півтора метра.

Одна така "бульбашка" може вмістити не більше двох гостей. Точне розташування номерів невідоме і до моменту бронювання локація тримається в секреті. Тільки особи, які оплатили проживання, отримують інструкції, де знайти свій нестандартний номер.

"Кулі" виготовлені з вогнетривкого пластику, але повністю прозорі. Це дозволяє спостерігати за зірками та Північним Сяйвом. Кожен номер "Bubble" обладнаний двоспальним ліжком, гарною постільною білизною і безліччю додаткових ковдр і подушок.

Єдиний мінус - ванна кімната та кухня розташовані в головній будівлі готелю, до якої кілька хвилин доведеться йти лісом.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ