Підтримати нас

Який вигляд мають будинки жителів Херсонщини, що постраждали від обстрілів окупаційних військ. ФОТО

30 липня 2024 12:25
387
Поширити:
Фото: поліція Херсонської області

Упродовж 29 липня окупаційні війська атакували населені пункти Херсонщини. Через це пошкоджені багатоповерхівки приватні будинки, об’єкти критичної інфраструктури, газопроводи, літня кухня та господарська споруда.

Кадри наслідків оприлюднила поліція Херсонської області.

За даними правоохоронців, з авіації військові РФ вдарили сімома керованими бомбами по Дар’ївській та Тягинській громадах.

З реактивних систем залпового вогню армія РФ вдарила по Шляховому, снарядами пошкоджені 8 приватних будинків. 

Внаслідок артилерійського обстрілу пошкоджено 9 приватних будинків, літня кухня, господарська споруда та газопровід в Антонівці, Комишанах, Білозерці та Бериславі.


Також у Велетенському через атаку російських військових пошкоджено 2 приватні будинки.

У Херсоні обстрілювали Корабельний район. Снарядами посічені житлові будинки людей, газопроводи та об’єкт критичної інфраструктури. Також у Шуменському мікрорайоні пошкоджень зазнала багатоповерхівка та приватні будинки.

  • Упродовж 28 липня армія РФ атакувала населені пункти Херсонщини. Через це пошкоджені 75 об’єктів: 58 приватних та 4 багатоповерхові будинки, навчальний заклад, магазин, об’єкт критичної інфраструктури, 6 транспортних засобів та 4 гаражі.
  • Кореспондентка британського видання “Byline Times” Заріна Забріскі розповіла про наслідки атак безпілотниками окупаційними військами.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів