Підтримати нас

Які заходи проводять в Херсоні та як працює освітньо-тренінговий центр “СВОЄ”

Вгору
Автор статті
02 березня 2024 09:45
360
Поширити:
Автор фото Олександр Корняков

У Херсоні в освітньо-тренінговому центрі “СВОЄ” проводять тренінги з першої допомоги та мінної безпеки, творчі майстер-класи. Також є зустрічі з працівниками центру зайнятості та психологами.

Про це в ефірі Медіаплатформи “Вгору” розповів виконавчий директор громадської організації "Херсонська регіональна ліга соціальних працівників України" Ігор Цуркан.


“Тобто щотижня у нас проводять 2-3 майстер-класи. І всі наші простори, вони є безпечними. Вони обладнані. Вони теплі. Вам не треба нічого з собою нести. Тобто ми надаємо все, що необхідно для роботи”, – зазначив Цуркан.


Він додав, що про всі заходи можна дізнатися на сторінках центру в телеграмі або фейсбуці.


За його словами, “СВОЄ” існує завдяки благодійним внескам і грантовим проєктам і допомозі різних організацій, колег.


Також Ігор Цуркан розповів, що дуже вразила запис на заняття з пілатесу, який започаткувала Наталія Шатілова. Виконавчий директор додав, що спочатку, коли Наталія запропонувала цю ідею було багато сумнівів, але вирішили спробувати. Таким чином за день зареєструвалося 90 людей.


“На всі наші заходи ми реєструємо людей для того, щоб розуміти кількість присутніх. Ось ми поставили реєстрацію на пілатес і зазвичай ми через день заходимо і дивимося скільки людей зареєструвалося. У середньому за добу було від 15 до 30 учасників. А на пілатес – Наталія каже вимикаємо набір у нас 90 людей”, – підсумував Ігор Цуркан.


Освітньо-тренінговий центр “СВОЄ” відкрили у листопаді минулого року, до річниці визволення Херсона від російської армії. Його створили, аби жителі Херсонщини могли збиратися в безпечному місці, адже щодня місто перебуває під російським вогнем, і навчатися або спілкуватися.

  • 8 лютого, освітньо-тренінговий центр «СВОЄ» влаштував арттерапію для всіх охочих херсонців. Майстер-клас під назвою "Сувеніри-магніти "Від серця до серця" провела майстриня Наталка Кубанова. Фотокореспондент Медіаплатформи “Вгору” Олександр Корняков теж відвідав захід та зробив кілька знімків.
  • 11 лютого в цьому ж центрі тренерка Олена Григорова провела для жінок заняття з пілатесу. На заході побував фотокореспондент Медіаплатформи “Вгору” Олександр Андрющенко.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ