Підтримати нас

Як для херсонців пройшла арттерапія від освітньо-тренінгового центру “СВОЄ”

Вгору
Автор статті
08 лютого 2024 15:31
333
Поширити:
Фото: Олександр Корняков

У четвер, 8 лютого, освітньо-тренінговий центр «СВОЄ» влаштував арттерапію для всіх охочих херсонців. Майстер-клас під назвою "Сувеніри-магніти "Від серця до серця" провела майстриня Наталка Кубанова.

Фотокореспондент Медіаплатформи “Вгору” Олександр Корняков теж відвідав захід та зробив кілька знімків.

За словами координаторки заходу Ії Пальонової, люди, які відвідали майстер-клас, приходять уже не вперше. 

“З дати відкриття центру ці люди бувають майже на кожному майстер-класі. Вони відсутні тільки коли щось трапляється. І ми вже як сім'я, навіть запитуємо: а де ви, а що ви, а що трапилось, а що не прийшли, а коли будете?” – каже пані Ія. 

За словами Ії Пальонової, вибором тем для артзаходів займається майстриня Наталка Кубанова, вона щоразу пропонує різноманітні ідеї для виробів та майстер-класів. Майстер-клас із виготовлення сувенірів-магнітів провела саме вона.

“У процесі роботи учасники розповідають новини за тиждень, це можуть бути навіть анекдоти чи якісь курйозні моменти з життя” – ділиться враженнями пані Ія.
 Вона розповідає, що постійні учасники заходів центру проживають у районах Херсона, які часто потерпають від обстрілів.

“Тому, коли люди сюди приходять, то трішечки перезавантажуються, скажімо так, розвантажують мозок”, – додає Ія Пальонова.
 За словами координаторки центру, діти теж часті гості арттерапії, на майстер-класах центру вони шиють, вишивають, клеять та отримують різні корисні навички. Також в освітньо-тренінговому центрі є своя бібліотека.

Майстер-класи від освітньо-тренінгового центру “СВОЄ” проходять раз на тиждень і в них можуть узяти участь усі охочі.

  • Нещодавно Медіаплатформа “Вгору” розповідала, як у Херсоні відроджується всесвітньовідома естрадно-циркова студія Джин Рох.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ