Підтримати нас

Голопристанські школярі взяли участь в обласній акції «Допоможемо зимуючим птахам»

03 січня 2020 11:00
388
Поширити:

 Напередодні новорічних та різдвяних свят вихованці міського Центру дитячої та юнацької творчості, третьокласники Голопристанської спеціалізованої школи на занятті гуртка виготовили подарунки для зимуючих птахів нашого краю.

Вже другий рік «Юні любителі природи» приймають участь в обласній акції «Допоможемо зимуючим птахам», повідомляють Новини Голої Пристані.
 
Діти виготовили, і розвісили в міському парку годівнички, регулярно наповнюють їх зерном. Хоча зима в цьому році досить тепла та світовий день дуже короткий і пташкам треба добре попрацювати, аби знайти за цей час достатню кількість корму.
 
Щоб порадувати пернатих друзів, вихованці виготовили «смаколики», для цього з дому принесли різне насіння: кукурудзі, кавуна, дині, гречки, гарбузів, рису.
 
За допомогою клейстеру з борошна кожен наклеював насіння на сердечко з картону, фантазуючи на свій смак і розсуд. На другий день, коли «смаколики» підсохли, діти розібрали їх по домівках і повісили на дерева. Сподіваємося, що такі подарунки прийшлися пташкам до смаку, бо в кожен вихованці гуртка вклали любов до рідної природи.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ