Підтримати нас

Дружині загиблого військового з Херсонщини передали орден «За мужність»

22 травня 2024 15:49
266
Поширити:
Усі фото: Білозерська СВА

Дружині загиблого військового з Херсонщини Дмитра Вознюка Людмилі передали  орден «За мужність»   Державна нагорода України, орден, який надається для відзначення військовослужбовців, працівників правоохоронних органів та інших осіб за особисті мужність і героїзм, виявлені при рятуванні людей, матеріальних цінностей під час ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, у боротьбі зі злочинністю, а також в інших випадках при виконанні військового, службового, громадянського обов'язку в умовах, пов'язаних з ризиком для життя.  ІІІ ступеня (посмертно).

Про це повідомила Білозерська селищна військова адміністрація.

Зазначається, що інспектор прикордонної служби Дмитро загинув 12 вересня 2023 року під час виконання бойового завдання в районі села Андріївка Донецької області.

За мужність, самовіддані дії, виявлені під час виконання службових завдань із забезпечення захисту державного кордону і територіальної цілісності України старший солдат Дмитро Вознюк Указом Президента України від 30 грудня 2023 року нагороджений орденом «За мужність» III ступеню (посмертно), йдеться в повідомленні.

  • 22 квітня 2024 року Президент України Володимир Зеленський вручив орден “Золота Зірка” рідним загиблого молодшого сержанта Дмитра Гранчара. Він брав участь у штурмах на Херсонщині. 
  • Раніше на Одещині матері полеглого прикордонника з Херсонщини вручили державну нагороду – орден «За мужність».

Підтримайте незалежну журналістику. Долучайтеся до спільноти "Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів