Підтримати нас

Другу лінію оборони облаштовують у Херсонській області

Вгору
Автор статті
13 березня 2024 07:53
556
Поширити:
Скриншот з відео ХОВА

На деокупованих територіях Херсонської області триває облаштування другої лінії оборони.

Про це повідомив очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Зазначається, що облаштування лінії оборони є частиною державної програми, яку проводять у всіх прифронтових областях України.

Друга лінія оборони допоможе захистити деокуповані території України від атак армії РФ.

Також на відео з результатами облаштування Олександр Прокудін спростував нещодавні російські фейки щодо евакуації держслужбовців з Херсона.

“Хочу вкотре спростувати російську дезінформацію про те, що нібито державні та правоохоронні органи зараз покидають Херсон. Це відверта брехня”, – написав очільник області.
  • Нещодавно начальник Херсонської МВА Роман Мрочко з посиланням на Сили оборони та Центр протидії дезінформації, також спростував фейк про евакуацію держслужбовців з Херсона.
  • В ефірі Медіаплатформи “Вгору” начальник управління внутрішньої та інформаційної політики Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Толоконніков розповідав, що будівлі державних структур у Херсоні часто розташовані в центрі міста, або недалеко від берега, а отже вони часто потерпають від обстрілів армії РФ. Саме тому можуть бути переїзди держслужбовців у межах міста, але ніхто з Херсона не виїздить.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ