Підтримати нас

Добрі справи херсонських школярів

Автор статті
16 січня 2020 08:27
738
Поширити:

Доброю традицією стали теплі зустрічі учнів Херсонської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 52 з поглибленим вивченням української мови Херсонської міської ради з ветеранами війни та працівниками Херсонського обласного госпіталю.

Ось і цього року Різдвяну радість у колектив шпиталю принесли учасники Народного художнього колективу дитячого хору «Жайвір» (керівник хору Роман Михайлович Козян, заслужений працівник освіти України) та Центру позашкільної роботи Херсонської міської ради. Юні колядники разом зі своїми педагогами принесли світлу радість, добро, побажання міцного здоров’я й миру одному з кращих оздоровчо-лікувальних закладів області.

Невеличка зала шпиталю не могла вмістити  всіх бажаючих послухати мелодичний спів   дитячого колективу. Почувши зачаровані колядки, люди йшли і йшли, їхали на інвалідних візочках, аби і їх торкнулись різдвяні дзвіночки.

«Педагоги школи вчать учнів поважати і шанувати старше покоління, але ми впевнені, що це неможливо зробити, не дізнавшись про чудові народні свята, звичаї і обряди, бо ж свята в українській народній традиції завжди займали  провідну роль», - розповіла директор Херсонської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням української мови Херсонської міської ради Людмила Василівна Шалаєва й від імені колективу освітнього закладу передала ветеранам ще й солодощі.

Начальник госпіталю Валерій Володимирович Тимошенко привітав ветеранів й працівників з новорічно-різдвяними святами, подякував учням й педагогам Херсонської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 52 з поглибленим вивченням української мови Херсонської міської ради за добру світлу справу школярів. Ветерани були вражені, зворушливими співами та дійствами. Сльози радості в очах були в усіх: учнів, педагогів, ветеранів.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ