Підтримати нас

До уваги родин військових, загиблих та поранених в АТО!

Vgoru
08 березня 2016 05:00
782
Поширити:

Увага! Подорож до санаторію "Червона калина" по наданню реабілітацію дітям загиблих, або поранених героїв.

Психологічна реабілітація дітей (від 10 до 17 років) з родин загиблих та поранених в АТО в санаторії "Червона калина" https://chervona-kalina.rv.ua/ (Рівненська обл., с.Жобрин) з 18 березня по 02 квітня 2016 року.
Програма повністю безкоштовна для дітей! Вартість перебування в санаторії, проживання, лікування, харчування та переїзд Київ-Рівне-Київ сплачує американський Інститут соціального розвитку Social Development Institute https://sdinstitute.weebly.com/press.html
за рахунок зібраних пожертв. Серед спонсорів та волонтерів програми також Богдан Боровець (Правий Сектор США), Наталя Бандера (внучата племінниця Степана Бандери) та інші представники діаспори Нью-Йорку. Всі учасники програми, які будуть супроводжувати дітей протягом зазначеного терміну, а це 3 педагоги та 2 психологи, працюють виключно на волонтерських засадах, демонструючи таким чином глибоку повагу до родин загиблих та поранених в АТО. Протягом перебування в санаторії плануються також заняття з культури мови, українського фольклору, англійської мови, зустріч з письменником, добровольцями ДУКу, розглядаємо можливісь пороведення занять з гімнастики, майстер-класи, різноманітні спортивні змагання і т.д.

Необхідні документи:
1. Свідоцтво про смерть батька
2. Суд-мед експертиза або будь-який інший документ, підтверджуючий поранення або загибель у зоні АТО
3. Свідоцтво про народження дитини
4. 1-я сторінка паспорта матері
5. 3 фото 3/4
6. Сан-кур карта + мед довідка + довідка про дозвіл на відвідування бассейну

По всім питанням звертайтель за посиланням:
https://bohdanstudio.com/kalyna
https://www.facebook.com/groups/1674602706161077/

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ