Підтримати нас

До сіл Інгулець та Федорівка на Херсонщині доставили побутову техніку для потерпілих від підтоплення

Vgoru
Автор статті
25 липня 2023 14:15
580
Поширити:

До сіл Інгулець та Федорівка Дарʼївської громади доставили побутову техніку – пральні машини, холодильники, мікрохвильовки, чайники та мережеві фільтри. Гуманітарний вантаж призначений для потерпілих від підтоплення.

Про це повідомляє Херсонська ОДА.

"Місцеві жителі, а серед чимало літніх людей та багатодітних родин, з розпачем показують свої колись затишні оселі. Більшість речей, меблів та техніки довелося викинути на смітник", - ідеться в дописі.

Як зазначається, усього в Інгульці та Федорівці від “великої води” постраждали понад 200 будинків. Облаштувати помешкання потерпілих мешканців Херсонщини допомагає компанія Comfy.

Сьогодні також кдопомогу роздали жителям Дніпровського та Корабельного районів Херсона. Планують допомогти також жителям Білозерської, Тягинської та Калинівської громад, написали в адміністрації.

Нагадаємо, у польській Познані 22 липня відбувся благодійний футбольний турнір “2-Ukraine Help Oleshky Cup 2023”. Його метою була допомога постраждалим районам Херсонщини внаслідок підриву Каховської ГЕС. Зокрема, особливу увагу приділили місту Олешки.

Мешканці Бериславщини отримають гуманітарну допомогу за сприяння Благодійного фонду "Київ Волонтерський". До Тягинської громади доставили три установки для очищення води, питну бутильовану воду, пластикові труби, дизельне та бензинове пальне, а також мастила для генераторів.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ