Підтримати нас

У Польщі відбувся благодійний футбольний турнір на підтримку Олешок на Херсонщині

Vgoru
Автор статті
25 липня 2023 12:47
505
Поширити:

У польській Познані 22 липня відбувся благодійний футбольний турнір “2-Ukraine Help Oleshky Cup 2023”. Його метою була допомога постраждалим районам Херсонщини внаслідок підриву Каховської ГЕС. Зокрема, особливу увагу приділили місту Олешки.

Про це повідомляє Херсонська обласна асоціація футболу.

Як зазначається, на полі зібрались 22 команди, які представляли українську діаспору з різних міст Польщі.

Під час проведення турніру був організований благодійний аукціон футболок та м’ячів з підписами відомих українських футболістів. Гості та учасники турніру мали змогу придбати речі з автографами. Зібрані кошти організатори спрямували на допомогу постраждалим районам, у тому числі місту Олешки, ідеться в дописі.

"Усього було продано 100 білетів, серед лотів були: футболка національної збірної України із підписами всіх гравців, м'яч Динамо Київ з автографами зіркових гравців, футболка ФК "Верес", а також футболки від ФК "Лех Познань" із підписами Гіо Циташвілі та Артура Рудька, ще й футболка Данила Безкоровайного з ФК "Астана" та інше", - ідеться в дописі.

Нагадаємо, військовослужбовця 36-ї бригади морської піхоти Олександра Дідура 6 липня повернули з російського полону разом з іншими 44 українцями. Захисник Маріуполя з Олешок очікував на обмін майже рік і два місяці. Зараз Олександр Дідур проходить лікування та реабілітацію у шпиталі. 

Єпископ Никодим (в миру Віктор Кулигін) повернувся з тимчасово окупованих Олешок на Херсонщині. Йому  довелося проїхати через кілька країн, аби повернутися в Україну. Цього тижня він планував приїхати в архієрейський собор ПЦУ,  а потім повернутися в Херсон. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ