Підтримати нас

Військовослужбовець з Олешок Олександр Дідур повернувся з російського полону

Vgoru
Автор статті
09 липня 2023 08:28
3,134
Поширити:

Військовослужбовця 36-ї бригади морської піхоти Олександра Дідура 6 липня повернули з російського полону разом з іншими 44 українцями. Захисник Маріуполя з Олешок очікував на обмін майже рік і два місяці.

Про це йдеться на сайті Херсонського державного університету.

Зараз Олександр Дідур проходить лікування та реабілітацію у шпиталі. Він тратив ліве око, кінцівки пальців на одній руці та травмував іншу руку. Під час виконання завдання його підрозділ потрапив під танковий обстріл. Чоловік отримав важкі поранення і потрапив у полон, де перебував 14 місяців. Він очікував на обмін майже рік і два місяці.

Як зазначається, хлопець закінчив Херсонський державний університет. Він вчився на факультеті фізичного виховання та спорту.

На сайті університету закликають допомогти захиснику, адже йому необхідне довготривале лікування. Зараз Олександр у шпиталі. Йому потрібно зробити декілька операцій. 

Олександр Дідур

Нагадаємо, у польському місті Познань 22 липня відбудеться благодійний футбольний турнір 2-Ukraine Help Oleshky Cup 2023. Благодійний турнір відбудеться на підтримку нині захопленого росіянами міста Олешки Херсонської області. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ