Підтримати нас

До якого числа жителі Херсонщини можуть подати заявки на отримання грошової допомоги для купівлі вугілля

12 вересня 2024 19:32
144
Поширити:
Фото: Pexels

Жителі прифронтових територій Херсонської Сумської, Харківської, Луганської, Донецької, Дніпропетровської, Запорізької, Миколаївської та Чернігівської областей можуть подати заявки на отримання грошової допомоги для купівлі твердого палива до 25 вересня 2024 року.

Про це йдеться на сторінці Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Йдеться про виплату у розмірі 21 тисячі гривень на одне домогосподарство на опалювальний сезон, повідомляють у міністерстві.

Зазначається, що першочергово цю допомогу отримують люди, які проживають у межах 10-кілометрової зони від державного кордону з РФ або лінії боєзіткнення.

  • На Херсонщині допомогу для купівлі дров, вугілля тощо від Управління Верховного комісара ООН у справах біженців (УВКБ ООН) у розмірі 21 тисяча гривень отримають 9 тисяч 375 домогосподарств у 4 громадах.
  • 21 серпня Агентство ООН у справах біженців (УВКБ ООН) виділяє 30 мільйонів доларів на підтримку прифронтових територій України під час зимового періоду.
  • В ефірі “Вгору” Голова Бериславської РВА розповів, що в Бериславському районі на Херсонщині 15 тисяч 800 домогосподарств мають потреби у паливних матеріалах на зимовий період.
  • Прем’єр-міністр України повідомив, що в Херсонській області готовність до опалювального сезону складає 54% – це найменший показник серед областей України.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів