Підтримати нас

Де дивитися "ель-класико" "Реал" – "Барселона"

23 грудня 2017 07:24
198
Поширити:

У суботу, 23 грудня, в Мадриді на стадіоні "Сантьяго Бернабеу" в рамках 17 туру чемпіонату Іспанії відбудеться знамените на весь світ "Ель-класико": "Реал" зустрінеться з "Барселоною".

Це дербі Мадрида і Барселони стане 198-м в історії протистояння. Поки статистика на користь "Реала" - вершкові виграли 83 матчі, каталонці можуть похвалитися 76 перемогами.

У поточному сезону "Барселона" поки йде без поразок, очолюючи турнірну таблицю Прімери. "Реал" вже встиг двічі програти і на даний момент відстає від принципового суперника на 11 очок.

Останні дві зустрічі команд у матчі за Суперкубок Іспанії завершилися перемогами "Реала" - 2: 0 і 3: 1.

Тиждень тому "Реал" другий раз поспіль виграв клубний чемпіонат світу, довівши, що вони є найсильнішою командою на планеті. Після перемоги керівництво і футболісти "Королівського клубу" закликали "Барселону" влаштувати своєму супернику "чемпіонський коридор". 

Каталонці ідею не підтримали і пообіцяли "продемонструвати повагу до суперника" на футбольному полі. А як ставляться гравці команд один до одного нагадувати не варто.

Поєдинок "Реал" - "Барселона" 23 грудня стане і очним протистоянням для лідерів команд - Кріштіану Роналду і Ліонеля Мессі. Обидва ведуть боротьбу за звання кращого бомбардира Європи в 2017 році, маючи в своєму активі по 52 результативні удари. Хто заб'є більше в "Ель-класико" в суботу, той і переможе. Теоретично їх ще може випередити Гаррі Кейн з "Тоттенхема", якщо заб'є в двох матчах, що залишилися року більше трьох м'ячів.

Додамо, що Роналду в історії протистояння "Реала" і "Барселони" забив 17м'ячів, а Мессі - 23.

До речі, Роналду пропустив майже весь тиждень напередодні дербі і приступив к тренувань тільки в п'ятницю. Але Зінедін Зідан заявив, що португалець готовий навсі 100%.

Матч "Реал" - "Барселона" розпочнеться о 14:00 за київським часом. Поєдинок буде доступний в прямому ефірі на ТБ і в інтернеті за допомогою сервісу Oll.tv.

Дивитися "Реал" – "Барселона" на ТБ:

Футбол-1, live

Дивитися "Реал" – "Барселона" в інтернеті:

Oll.tv (в підписці)

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів