Підтримати нас

Через інтернет-аферистів жителі Херсонщини втратили майже 100 тисяч гривень

Автор статті
05 червня 2019 08:00
694
Поширити:

За минулу добу в поліцію Херсонщини звернулися троє мешканців Херсонщини, чиї покупки через мережу Інтернет закінчилися невдачею. Потерпілі одразу перерахували гроші за товар майже 100000 грн і, як наслідок, залишилися без грошей та не отримали замовлення.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Так, в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонувала 40-річна херсонка. Жінка розповіла, що замовила плазмовий телевізор на одному із Інтернет-сайтів. Вона перерахувала продавцю 18000 гривень, але товар так і не отримала. За даним фактом проводиться перевірка.

Цього ж дня в чергову частину Херсонського відділу поліції звернувся мешканець обласного центру. Чоловік розповів, що він хотів придбати автомобіль, оголошення про продаж якого побачив на одному з Інтернет-сайтів. 45000 гривень він перерахував продавцеві, після чого останній перестав виходити на зв'язок.

Жертвою шахрая став і 37-річний житель міста Каховка. Чоловік замовив через мережу Інтернет запчастини до свого автомобіля. Він перерахував продавцю гроші в сумі понад 32000 гривень та, як і попередні заявники, свій товар не отримав.

Шановні громадяни! При замовленні товару через Інтернет, будьте обачними,  щоб не стати жертвою шахраїв. Здійснюйте покупки на сайтах, які зарекомендували себе з позитивного боку, мають добрі відгуки ваших знайомих та не викликають сумнівів. Домовляйтеся про придбання товару на умовах відправки поштою накладеним платежем. Здійснюйте оплату за товар тільки після його перевірки. У разі, якщо ви стали жертвою шахраїв, звертайтеся до найближчого відділення поліції або телефонуйте на «102».                           

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ