Підтримати нас

Було у росіян три бліндажа...

Vgoru
08 квітня 2017 10:16
223
Поширити:

Було у росіян три бліндажа, які прикривали два місточка, які з наших позицій не було видно.

Через ці місточки вони шастали ночами. А наші бійці ближче підійти не могли, бо одразу потрапляли під кулеметний обстріл. І дуже вже росіяни заважали бійцям ЗСУ, бо не видно було як вони пересуваються і підходили до нас надто близько.

Було вирішено знищити самі бліндажі, щоб не розмінюватися на місточки. Наші хлопці знають, що роблять – спалили в результаті центральний і основний бліндаж. Загорівся, а загасити не так просто, бо перекладений гумою та дровами. Від нього вогонь на інші перейшов. Довго, власне, вони мучилися з тими палаючими бліндажами...

Сєпари того дня дуже образилися на ЗСУ, вирішили бій зав’язати, щоб помститися. Почали з БТРа працювати по нашим позиціям. Але відповідь з «Утеса» трохи їх втихомирила - БТР підбили, а особовий склад посікло осколками. Трохи згодом у наш бік висунулась група з 20 людей, але вогнем з АГСів їх змусили відійти назад. Хвилин через 40 зухвалі сєпари викотили танк, який припинив свою роботу після того, як в нього влучив станковий протитанковий гранатомет.

Загалом, ворог тоді непогано зазнав втрат і в техніці, і людських. А все тому, що – не потрібно на чужій території злити господарів. 

Це відбулося кілька місяців тому, але є такі історії, які одразу розповідати не можна, а згодом – потрібно. Щоб всі, хто спорияє нашій армії, знали, що їхня допомога в умілих руках знищує ворога. 

Але є один момент – хлопцям, які впевнено запалюють ворожі бліндажі, потрібні тепловізійні приціли. Він дасть їм змогу працювати повноцінно і вдень, і вночі. А нам - спокійніше спати, бо горітимуть якраз ворожі бліндажі, поки наші військові їх відпрацьовуватимуть. Один тепловізійнийприціл коштує $3100. Допомогти придбати його можна за цим посиланням: https://goo.gl/4rzrgf.

І скільки б він не коштував, він вартий того, щоб українські військові перемагали у кожній операції, виконуючи кожне завдання!

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ