Підтримати нас

Британська розвідка назвала причини неефективності російських військ в Україні

Vgoru
Автор статті
15 жовтня 2022 07:44
558
Поширити:

Основними причинами низької ефективності російських військ в Україні залишаються повсюдна корупція та погане логістичне забезпечення.

Це зазначили в Міністерстві оборони Великої Британії, посилаючись на власну розвідку.

“росія за останні два тижні перекинула в Україну контингенти мобілізованих російських резервістів. Їхній середній рівень особистого спорядження вочевидь нижчий, ніж і без того погане забезпечення раніше розгорнутих військ. Багатьом резервістам, ймовірно, доведеться власноруч придбати бронежилети, зокрема, сучасний бронежилет 6Б45, який повинен бути виданий бойовим підрозділам у рамках програми індивідуального спорядження “Ратник”, – йдеться у звіті розвідки Британії.

Наразі такі жилети коштують на російських інтернет-магазинах 40 000 рублів (приблизно 640 дол.). У квітні їх вартість була приблизно 12 000 рублів (приблизно 190 дол.). У 2020 році влада рф оголосила, що російським військовим було поставлено 300 тисяч комплектів бронежилетів «Ратник», яких було достатньо для оснащення сил, які зараз дислокуються в Україні. Але, повсюдна корупція та низький рівень логістики залишаються одними з основних причин низької ефективності росії в Україні.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ