Підтримати нас

Бойові завдання на лівобережжі Херсонщини: кількість штурмів на Придніпровському напрямку 

27 липня 2024 08:20
265
Поширити:
Фото: Генштаб ЗСУ

ЗСУ продовжують виконувати бойові завдання на лівобережжі Херсонської області. На Придніпровському напрямку кожного дня військові РФ штурмують позиції українських військових.

Про це повідомив у коментарі проєкту Радіо Свобода Крим.Реалії речник угруповання військ "Таврія" Дмитро Лиховій.

Він зазначив, що позиції ЗСУ у селі Кринки зруйновані через інтенсивність та тривалість обстрілів окупаційних військ: 

“Саме село практично повністю знищене. Там немає змоги тримати оборону, немає можливості зачепитися за якісь фортифікації, і тому надалі українські захисники перебувають на інших визначених позиціях і плацдармах і також на лівому березі Дніпра”.

Лиховій також повідомив, що кількість штурмів на Придніпровському напрямку становить близько трьох та чотирьох на добу. Інколи – до десяти. 

“Це трохи менша інтенсивність, ніж була раніше, але спроби (ред. окупаційних військ) просунутися на ці наші плацдарми тривають, однак вони залишаються безрезультатними”, – додав він.
  • 16 липня Суспільне повідомило, що за словами військових, ЗСУ покинули Кринки ще кілька тижнів тому. У матеріалі, опублікованому Liga.net, йшлося, що окрім Кринків ЗСУ вийшли й з Урожайного на Донеччині.
  • 18 липня 2024 року на мапі бойових дій Deep State частина окупованої території біля села Кринки на лівобережжі Херсонщини збільшилася.
  • У Раді повідомили, що з Кринків українські військові вийшли через те, що там неможливо утримувати позиції. Адже військові РФ знищили цей населений пункт. Однак зазначили, що ЗСУ перебувають на інших ділянках лівобережжя Херсонщини.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів