Підтримати нас

Армія РФ завдала удару по Білозерській громаді на Херсонщині, є поранені

28 червня 2024 07:28
135
Поширити:
снаряд
Фото Олександра Корнякова, "Вгору"\обстріл Херсона 24 січня 2024 року

Армія РФ дроном атакувала Новодмитрівку Білозерської громади на Херсонщині. Унаслідок скидання вибухівки поранені 2 людей.

Про це повідомила Херсонська ОВА.

Зазначається, що в обох діагностували вибухові травми та контузії. 66-річний чоловік отримав поранення ноги, 71-річна жінка – поранення передпліччя та живота. Їх ушпиталили.

  • 27 червня до лікарні звернувся житель села Козацьке Херсонської області, який ввечері потрапив під обстріл військовими РФ.
  • 27 червня у Нововоронцовці Херсонської області окупаційні війська атакували дронами цивільну машину та автівку “швидкої”. Раніше російські військові скинули вибухівку з дрона на цивільне авто у Нововоронцовці на Херсонщині. Унаслідок цього поранені дві людини.
  • Зранку цього ж дня російські військові атакували з авіації та безпілотника село Ольгівка Бериславського району Херсонської області. В обід під російський удар потрапило поле поблизу села Шляхове Бериславського району на Херсонщині.
  • 27 червня військові РФ завдали удару по Золотій Балці на Херсонщині. Унаслідок цього поранення отримав 72-річний місцевий житель.

Підтримайте роботу редакції.  Долучайтеся до спільноти "Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів