Підтримати нас

Військові РФ завдали удару по Золотій Балці на Херсонщині, поранений чоловік

27 червня 2024 15:53
117
Поширити:
зруйновані будинки
Фото Олександра Корнякова, "Вгору"\обстріл Херсона 27 жовтня 2023 року

27 червня військові РФ завдали удару по Золотій Балці на Херсонщині. Унаслідок цього поранення отримав 72-річний місцевий житель.

Про це повідомила Херсонська ОВА.

Як інформує адміністрація, на момент атаки чоловік перебував на подвір'ї. Його доставили до лікарні з вибуховою травмою, уламковим пораненням черева, паху та плеча. 

  • 27 червня у Нововоронцовці Херсонської області окупаційні війська атакували дронами цивільну машину та автівку “швидкої”. Раніше російські військові скинули вибухівку з дрона на цивільне авто у Нововоронцовці на Херсонщині. Унаслідок цього поранені дві людини.
  • Зранку цього ж дня російські військові атакували з авіації та безпілотника село Ольгівка Бериславського району Херсонської області.
  • 26 червня армія РФ обстріляла Червоний Маяк, Михайлівку, Янтарне, Антонівку, Новоолександрівку, Берислав, Садове, Новокаїри, Томарине, Качкарівку, Олександрівку, Веселе, Тягинку, Ольгівку, Іванівку, Миколаївку, Золоту Балку, Кізомис, Білозерку, Придніпровське, Комишани, Львове, Осокорівку, Козацьке та Херсон.

Підтримайте роботу редакції.  Долучайтеся до спільноти "Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів