Підтримати нас

Армія РФ перекидає військову техніку з окупованого Криму на Херсонський напрямок, – АТЕШ

Автор статті
02 квітня 2024 17:37
867
Поширити:

Військову техніку, яку російські окупанти перекинули з селища Азовського у бік Джанкоя, спрямували на Херсонський напрямок.

Про це повідомили агенти руху “АТЕШ”.

За їхніми даними, техніку направили після ударів українських FPV-дронів. Також окупаційні війська втрачають легку броньовану техніку.

“Дані втрати повною мірою не поповнюються через відсутність потрібної кількості техніки готової до виконання бойових завдань”, – йдеться в повідомленні.

  • На Херсонському напрямку російське командування ледве набирає штурмові групи. На цій ділянці фронту російські атаки коливаються в межах від 1 до 3 штурмів за добу.
  • Раніше в ефірі “Вгору” Наталія Гуменюк повідомляла, що армія РФ втрачає до 70% військових на штурмах. Продовжує діяти заборона російського командування на використання бронетехніки.
  • Також речник УДА в ефірі “Вгору” зазначив, що Траса 2206 “Олешки – Нова Каховка” – стала цвинтарем знищеної російської бойової техніки, яку вони періодично намагаються евакуювати.
  • BILD писав, що плацдарм у Кринках на лівобережжі Херсонщини став однією з найбільших пасток для збройних сил РФ за всю війну.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ