Підтримати нас

Адміністрація морських портів України офіційно засудила дії начальника Херсонського морпорту

Автор статті
22 вересня 2020 09:37
691
Поширити:

Адміністрація морських портів України на своєму сайті оприлюднила офіційну заяву, в якій ідеться про порушення керівником адміністрації Херсонського морського торговельного порту правил використання якірних стоянок. 

“У діючих обов’язкових постановах по порту визначено дев’ять якірних місць для морських суден, - йдеться у заяві. - Редакція проєкту Обов’язкових постанов, винесена на розгляд Ради морського порту Херсон, засідання якої відбулося 31 серпня, у частині виключення восьми якірних стоянок, є одноосібним рішенням начальника адміністрації морського порту. Ця редакція проєкту не розглядалась та не погоджувалась з апаратом управління АМПУ та стала несподіваним сюрпризом одночасно для інших зацікавлених сторін”.

АМПУ повідомляють, що, згідно зі статтею 18 Закону України «Про морські порти України», зміни до Обов’язкових постанов розглядаються Радами морських портів, та згідно з п. 1 ст. 17 ЗУ «Про морські порти України», затверджуються наказом Голови ДП «АМПУ», а зовсім не керівниками адміністрацій морських портів.

Наразі це питання вивчається апаратом управління державного підприємства «АМПУ», повідомляється у заяві.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ