Підтримати нас

3 способи захиститися від стресу на роботі

Автор статті
26 лютого 2017 04:00
594
Поширити:

Стрес на роботі – це поширене явище. Від нього страждає кожен другий працівник в нашій країні. Але, виявляється, з нервовим напруженням можна легко впоратися за допомогою простих правил.

1. Список справ

Коли на вас навалюється купа завдань, вам складно встигнути зробити все вчасно. Це стає пергою причиною стресу. Провали дед-лайнів призводять до конфліктів з керівництвом, що тягне за собою нові переживання. Для того, щоб цього не сталося, просто складіть список справ. В спокійній обстановці візьміть чистий аркуш паперу і подумайте над своїми завданнями. Розставте їх за рівнем важливості і почніть виконувати кожен окремий пункт поодинці. Ви будете здивовані, але це дозволить вам швидше і якісніше впоратися з роботою, навіть коли ви вже сильно стомлені, нервово або фізично.

2. Робіть перерви

Якщо ви відчуваєте, що ледь-ледь тримаєте себе в руках, щоб не накричати на колег, просто зробіть паузу. Знайдіть тихе місце, чи просто вийдіть на пару хвилин з офісу. Навіть п'ять хвилин, проведених на відкритому повітрі, можуть допомогти. Милуйтеся природою, небом, зеленню, дихайте спокійно і згадуйте, що життя є і за межами контори.

3. Подивіться на фото милих тваринок

Перегляд фотографій собачок і кошенят протягом декількох хвилин може полегшити стрес і допомогти збалансувати свої емоції. Для заспокоєння нервів достатньо лише пари хвилин. Не слід засиджуватися в мережі по півтори години і повністю забувати про роботу. Все що вам потрібно – розслаблення. Після цього ви зможете легше і швидше впоратися з повсякденними завданнями.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ