Підтримати нас

Зеленський їде на Херсонщину. Журналістам вхід обмежений

Автор статті
11 лютого 2022 12:50
1,381
Поширити:

У Каланчаку та Новоолексіївці з 9 лютого стартували тактико-спеціальні навчання підрозділів МВС:  Нацполіції, Нацгвардії, Державної прикордонної служби, ДСНС та Державної міграційної служби. 

Правоохоронці відпрацьовують звільнення захоплених об'єктів критичної інфраструктури та знешкодження озброєних злочинців. 

У завершальний день, 12 лютого, на навчання до Херсонщини планує завітати Володимир Зеленський. Про це стало відомо зі сторінки Офісу президента. 

“На Херсонщині Президент перегляне демонстрацію дій підрозділів МВС та відпрацювання заходів зі звільнення адміністративних будівель”, - йдеться у повідомленні.

Фотокореспондент “Вгору” подав заяву на акредитацію публічного заходу із проведення навчань, але отримав відмову з Міністерства внутрішніх справ України. У відомстві банально послалися на карантинні обмеження:

“Дякуємо за вашу зацікавленість нашим заходом. Через обмеження, зумовлені поширенням covid-19, кількість учасників обмежена. На даний момент не можемо вас акредитувати”.

Нагадаємо, що в Херсоні вже не вперше під час приїзду Зеленського журналістам обмежують доступ до заходів за участі голови держави. Так, у червні 2020 року, низка херсонських ЗМІ публікували “порожні” сторінки. Це було реакцією на відмову в акредитації більшості місцевих видань.

Але схоже, що історія повторюється і недопуск журналістів під час візитів голови держави стає характерною традицією.

Фото з Фейсбуку Офісу Президента України

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ