Підтримати нас

Завтра "транспортна" комісія міськради прийме рішення щодо придбання 50 тролейбусів для Херсона

Автор статті
14 жовтня 2019 12:05
822
Поширити:

15 жовтня питання придбання 50 тролейбусів розглянуть у міській раді. 

Засідання постійної депутатської комісії з питань промисловості, підприємництва, торгівлі, туризму, транспорту, дорожньої інфраструктури і зв’язку, реклами та сфери послуг під головуванням депутата міської ради Єгора Устинова, заплановане на завтра, 15 жовтня, на 9:30 у кабінеті №508 Херсонської міськради.

Буде розглянуте питання укладання кредитної угоди з Європейським банком реконструкції та розвитку на 10 000 000 євро, надання місцевої гарантії виконання зобов’язань, а також надання дозволу міському голові та директору комунального підприємства «Херсонелектротранс» укласти грантову угода на 1 500 000 євро.

Нагадаємо, депутат Херсонської міськради та голова "транспортної" комісії Єгор Устинов одночасно є директор комунального підприємства "Херсонелектротранс". 

Також, минулої п'ятниці, 13 жовтня, бюджетна комісія міськради підтримала закупівлю 50 тролейбусів для Херсона.

Як ми писали, вже в середу, 16 жовтня, на позачерговій сесії міської ради депутати мають вирішити долю закупівлі 50-ти нових тролейбусів для Херсона

Також нагадаємо, декілька тижнів тому, 20 вересня, ЄБРР прийняв остаточне рішення щодо надання Херсону тролейбусного кредиту.

Кредит ЄБРР на закупівлю нових тролейбусів: питання і відповіді ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Кредит ЄБРР на закупівлю нових тролейбусів:
питання і відповіді
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ