Підтримати нас

З комунальників у гауляйтери: очільником Лазурного окупанти призначили олександра дудку

Vgoru
22 лютого 2023 09:06
1,167
Поширити:

На цій «посаді» колаборант бере активну участь у зніманні пропагандистських сюжетів і погрожує мешканцям селища. Про це стало відомо Центру журналістських розслідувань із власних джерел.

“У своїх відео він то тягне за отриманням російського паспорта напівсліпого 103-річного дідуся, то займається роздачею «пільгового» вугілля, то роздає цукерки місцевим малюкам. А в інших погрожує відібрати житло в тих, хто виїхав з окупованої Херсонщини”, – йдеться в повідомленні.

До свого призначення гауляйтером олександр дудка очолював комунальне підприємство «Лазурне» Лазурненської селищної ради, яке обслуговувала місцевий пляж. На цій посаді він перебував із листопада 2021 року.

Фактичним керівником окупаційної адміністрації курортного селища Лазурне, повідомляють у Центрі журналістських розслідувань, раніше був власник місцевого гостьового будинку «Настасьино» максим філін. Він громадянин росії, втік із рідної тули через величезні борги й несплату податків ще у 2013 році. Після повномасштабного вторгнення рф в Україну 24 лютого 2022 року він зіграв ключову роль в окупації Лазурненської територіальної громади, викраденні та пограбуванні місцевих жителів. Але бажаного спокою «руський мир» йому не приніс і зараз він сильно переживає за своє життя.

Раніше ми повідомляли, що новою гауляйтеркою Зеленопідської громади окупанти призначили ольгу бигар.

Підтримати нас можна тут https://base.monobank.ua/
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів