Підтримати нас

Викрадений журналіст із Нової Каховки Сергій Цигіпа з’явився на пропагандистському відео росіян

Vgoru
Автор статті
24 квітня 2022 12:10
2,076
Поширити:

На каналах в ютубі і телеграмі з’явилися відеозаписи із викраденим у березні журналістом і ветераном із Нової Каховки Сергієм Цигіпою. Про це повідомляє Детектор Медіа.

 

На відео Цигіпа, відомий активною проукраїнською позицією, розповідає про «сумнівну стратегію української армії». В описі відео його представляють як «старшого офіцера командування Сил спеціальних операцій української армії, який переїхав до Росії».

Знайомі Сергія Цигіпи, серед яких журналіст Олег Батурін, вказують на те, що така позиція і поведінка Сергію Цигіпі не притаманна.

Відео представлене на маргінальному ютуб-каналі Mr.ОgneV, що має менше тисячі підписників. Також відео у своєму телеграм-каналі поширив відомий проросійський пропагандист Борис Рожин, який уже не раз відзначився неадекватними публікаціями у соцмережах. Серед них фото загиблих українських військових у 2015 році на Донбасі.

Сергія Цигіпу викрали окупанти. 12 березня о 9.00 Сергій зі своїм собакою Айсом пішов до Таврійська. Після цього про Цигіпу більше нічого невідомо.

 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ