Підтримати нас

Унікальний ремонт побутової техніки в Херсоні. Робота сервісу та як не натрапити на шахраїв

Vgoru
Автор статті
05 травня 2021 09:41
2,040
Поширити:

Кожному доводилось хоч раз у житті стикатись із несправністю побутової техніки. Звісно, нові електронні прилади потребують ремонту рідше, але таке теж трапляється. Особливо схильні до поламок у теплу пору року холодильники і пральні машини, а їх вихід з ладу в літню спеку  подібний катастрофі сімейного масштабу.

Влітку краще поїхати у відпустку чи відпочити на дачі, ніж вирішувати проблеми на кшталт  ремонту холодильників, пральних машин, кондиціонерів чи іншої побутової техніки. Уже 12 років у місті працює унікальний сервісний центр “ГАРАНТ”, що допомагає мешканцям здійснювати ремонт побутової техніки в Херсоні. У чому його унікальність? Сервіс працює ЦІЛОДОБОВО!

- Основний напрямок нашої роботи - це ремонт холодильників, холодильного обладнання торгового і промислового, ремонт пральних машин, ремонт кондиціонерів  у Херсоні й області. Також це ремонт дрібної побутової техніки - пилососів, кухонних приладів, і практично всього, чим ми так звикли користуватися в побуті, - розповідає керівник сервісного центру "ГАРАНТ" Володимир Колов.

Як працює сервіс

Цілодобово та без вихідних дзвінки і замовлення на ремонт приймає живий оператор, а не робот чи чатбот. 

- Наш оператор Ірина - дуже професійна в питаннях  ремонту побутової техніки. Її відповіді - це не завчені по шаблону тексти, вона дійсно технічно підкована у всіх питаннях і може спокійно провести діагностику холодильника, - коментує Володимир.

Виїзд майстра від СЦ “ГАРАНТ” здійснюється щодня без вихідних у найкоротші терміни, починаючи з 7:00. Можливий і терміновий аварійний виїзд у будь-який час доби, але ця послуга діє для компаній, з якими укладено договір. До речі, це єдиний сервіс по ремонту побутової техніки в Херсоні, який відкритий для клієнтів 24/7 без вихідних. Про цілодобове обслуговування пишуть багато компаній, та на практиці “достукатись” вночі реально лише до “ГАРАНТа”.

Виклик і виїзд майстра відбувається таким чином. Клієнт телефонує за одним із номерів на сайті https://sc-garant.ks.ua/, коротко описує проблему оператору. Протягом 15 хвилин клієнту телефонує компетентний у питанні майстер і узгоджує зручний час візиту. Майстер проводить ремонт вдома у клієнта, в майстерню нічого не забирають. Після ремонту майстер виписує гарантію. 

Як вберегтись від шахраїв та не втрапити в халепу

 - Наразі ремонт побутової техніки несе в собі небезпеку для клієнта. У цій сфері  з'явилось багато посередників, які розміщують оголошення в OLX і на інших інтернет-ресурсах. Схема їх роботи досить проста,  - пояснює Володимир. - Наприклад, у вас зламався холодильник і вам потрібен майстер або сервіс по ремонту. Ви починаєте шукати в інтернеті "ремонт холодильників у Херсоні" і знаходите безліч красивих сайтів із послугами, фотографіями, телефоном, навіть адреса може бути. Ось тільки за тією адресою ніякого сервісу немає, бо хто ж поїде перевіряти. По телефону вас запитають: "В якому місті ви перебуваєте?". Це стандартне питання, бо посередники розміщують свої послуги по всій Україні. Ваше замовлення вони продадуть майстру, якого в очі ніколи не бачили. Звісно це впливає на ціну, якість та надійність. Бували випадки, коли майстер пропадав з дорогою технікою, взявши її з собою наче на ремонт. Будьте уважні при виборі сервісу або майстра. 

Ціни на ремонт можуть бути різні - залежить від техніки, її моделі та складності роботи. Та ремонт в СЦ “ГАРАНТ” вийде точно дешевше і якісніше, ніж ремонт через посередників.

Подарунок від СЦ “ГАРАНТ”

Спеціально для читачів "Вгору" СЦ “ГАРАНТ” дарує знижку на ремонт побутової техніки. Знижку можна отримати, подзвонивши на робочий телефон сервісу та назвавши промокод “Вгору”.

- Звертайтеся в надійний сервіс, ми завжди раді допомогти! - керівник сервісного центру "ГАРАНТ" Володимир Колов.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ