Підтримати нас

У селищі Любимівка на лівобережжі Херсонщини новий гауляйтер – вихователька дитсадка ірина добрянська

Vgoru
Автор статті
10 березня 2023 16:30
4,387
Поширити:

Окупанти “призначили” новою гауляйтеркою Любимівки Каховського району ірину добрянську. Вона – вихователька місцевого дитячого садка “Колосок” та депутатка селищної ради від нині забороненої в Україні партії “опзж”. 

Про це повідомляє Центр журналістських розслідувань. 

Вона одразу після окупації громади пішла на співпрацю з росіянами та отримала “посаду” так званого “секретаря адміністрації” селища. Зрадниця допомагала організовувати псевдореферендум, розселяти російських військових у Любимівці та брала участь у репресіях проти місцевого населення. 

“Після того, як гауляйтер Любимівської селищної територіальної громади андрій «блютуз» штепа  22 грудня 2022 року згорів живцем у підірваній машині, стало відомо аж про три кандидатури на його місце. Однак окупанти ще не визначились, кого призначати на цю посаду. Тому поки обов’язки “голови” Любимівки виконує ірина добрянська”, – йдеться в повідомленні. 

На цю “посаду”, за даними Центру журналістських розслідувань, претендує один із відомих місцевих опозиціонерів, який навіть їздив до гауляйтера Каховки павла філіпчука “на поклін”. Однак російські керманичі забракували його кандидатуру через те, що його рідний брат “ярий бандерівець” та живе в США. Невдовзі після невдалої «співбесіди» опозиціонер виїхав до однієї з країн Євросоюзу.

Раніше ми повідомляли, що на окупованій частині Херсонщини росіяни продовжують мародерити. З Голої Пристані та Нової Збур’ївки загарбники вивозять награбоване майно та побутову техніку вантажними автомобілями.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ