Підтримати нас

У Миколаєві відбулося підготовче судове засідання в справі херсонського колаборанта кирила стремоусова

Vgoru
Автор статті
24 січня 2023 09:30
1,102
Поширити:

Колаборант до суду не з’явився. Повідомляє пресслужба відомства.

“Про дату й час судового засідання повідомлявся належним чином, шляхом публікації виклику до суду в газеті «Урядовий кур’єр» та на офіційному вебпорталі Центрального районного суду м. Миколаєва. Окрім цього, прокурор повідомила, що повістка про виклик до суду розміщувалася на офіційному сайті Офісу Генерального прокурора”, – йдеться в повідомленні.

Суд поставив на обговорення питання щодо підсудності справи Центральному районному суду м. Миколаєва.

Відповідно до розпорядження Голови Верховного Суду, територіальну підсудність Херсонського міського суду змінено на один із районних судів м. Одеси.

Водночас прокурор зазначила, що при направленні обвинувального акту до суду керувалися нормами ч. 9 ст. 615 КПК України, а саме –  направляли за місцем знаходження органу досудового розслідування, це – Центральний район м. Миколаєва.

кирило стремоусов – херсонський блогер-колаборант, який активно підтримував російську окупацію Херсонщини. Називав себе «росіянином», який багато років «страждав» від «нацистів» та «провокацій СБУ». Нагадаємо, на початку листопада 2022 року з’явилась інформація, що він загинув у ДТП поблизу Генічеська. Поховали його в Криму.

Раніше ми повідомляли, що СБУ затримала “послідовницю” стремоусова.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ