Підтримати нас

У колаборанта Сальдо Мін’юст хоче конфіскувати активи

Vgoru
17 квітня 2023 18:32
1,188
Поширити:

До колаборанта Володимира Сальдо можуть застосувати процедуру заочного засудження і конфіскації, якщо його представники не приходитимуть на судові засідання. Про це в ефірі національного Телемарафону заявила заступниця міністра юстиції України Ірина Мудра.

“Активи зазначені в позові: кілька земельних ділянок в місті Херсон, нежитлові приміщення будівлі готелю у місті Херсон, нежитлові приміщення в Криму. Триповерхова будівля в Херсоні, житловий будинок у Херсоні, кілька квартир у Херсоні, Криму та Одесі, транспортні засоби, 99,86% від загальної кількості акцій приватного акціонерного товариства “Каштан”, яке зареєстроване в Коростишеві Житомирської області”, – зазначила Мудра.

Володимира Сальдо обвинувачують у державній зраді, колабораціонізмі та у виправдовуванні нападу Росії на Україну. Йому загрожує довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, окупаційний “голова херсонської обласної державної адміністрації” Володимир Сальдо відомий не лише як колишній міський голова з проросійськими поглядами та один із найзаможніших людей регіону, він “засвітився” в кількох рейдерських скандалах і зв’язках із сепаратизмом, підозрювався у викраденні людини, мав зв’язки з криміналітетом.

Повне досьє на зрадника читайте ТУТ.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ