Підтримати нас

У Херсоні лікар вимагав від 80-річної пацієнтки хабар у 8 тисяч гривень

Автор статті
07 лютого 2020 08:00
557
Поширити:

У четвер, 6 лютого, в Херсоні слідчі обласного главку поліції разом із працівниками обласного управління СБУ під процесуальним керівництвом прокуратури Херсонської області викрили заступника керівника одного з комунальних медичних закладів у вимаганні неправомірної вигоди з пацієнтки.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Правоохоронцям стало відомо, що посадовець однієї із комунальних медичних установ вимагає неправомірну вигоду з 80-річної пацієнтки за позачергове її влаштування в медичний заклад, який надає громадянам лікування безкоштовно.

Правоохоронці задокументували протиправну діяльність посадовця під час отримання ним 8 тисяч гривень неправомірної вигоди.

Наразі на місці проводяться першочергові слідчі дії. Вирішується питання про повідомлення посадовцю підозри в скоєнні злочину, передбаченого ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України «Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою». Санкція статті передбачає покарання в вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ