Підтримати нас

У Бердянську підірвали автівку з колаборанткою мамай

Vgoru
Автор статті
24 січня 2023 18:38
1,046
Поширити:

У тимчасово окупованому Бердянську, що на Запоріжжі, підірвали автівку колаборантки валентини мамай, яка організовувала псевдореферендум та здавала росіянам українських патріотів у місті. Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров у Telegram.

“Гарячий привіт у вигляді автівки, що вибухнула, отримала місцева любителька «руського міра» валентина мамай. Вона радо зустрічала окупантів, організовувала псевдореферендум і здавала патріотів Бердянська. Тепер в лікарні – трясеться від страху за своє життя”, - зазначив Федоров.

Як повідомив у Telegram так званий член окупаційної «ради військово-цивільної адміністрації Запорізької області», колаборант володимир рогов, автомобіль ВАЗ 2111, що належить місцевій підприємиці валентині мамай, був підірваний близько 16:00 на вулиці Руденка, біля школи №5. У момент вибуху колаборантка перебувала в автомобілі та отримала контузію. За його словами, саморобний вибуховий пристрій було закладено під пасажирським сидінням з боку водія автомобіля. За силою заряду воно становило близько 200 грамів у тротиловому еквіваленті.

Раніше ми повідомляли, що у Генічеську "патріотичним вихованням" школярів курує колаборант ігор телегін.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ