Підтримати нас

Працівники заповідника "Асканія-Нова" дякують за підтримку

Vgoru
Автор статті
11 квітня 2022 15:55
936
Поширити:

На сьогодні критичні потреби заповідника по зернових кормах закриті. 

Про це повідомляється на сторінці заповіднику у Фейсбуці.

Окрім того, закуплено овочі, ветпрепарати, окремі будматеріали для поточного ремонту загорож, вольєрів, приміщень, де утримуються тварини. Придбано доступні комплектуючі до сінозбиральної техніки й технічні засоби, необхідні для виконання поточних робіт по життєзабезпеченню та обслуговуванню зоопарку та дендропарку.

В умовах сильної посухи готуємось до сінозаготівлі, оскільки цей ресурс є критично важливим для збереження існуючої колекції копитних тварин, та здійснення протипожежних заходів у заповідному степу. Зберігається гостра потреба у пальному.

Усі здійснені придбання відповідним чином задокументовані бухгалтерським відділом установи та оформлені через акти прийняття-здачі благодійної продукції.

Актуальними варіантами для допомоги лишаються:

Отримувач: ГО “Українська природоохоронна група”
Банк АО КБ «ПРИВАТБАНК»
IBAN UA193052990000026001015011451
ЄДРПОУ 42003795

Призначення платежу: "Допомога для заповідника "Асканія-Нова".

Реквізити для іноземних переказів за посиланням https://uncg.org.ua/nashi-rakhunky-dlia-blahodijnykh.../ з приміткою "Допомога для заповідника "Асканія-Нова".

PayPal starovoitovatetana@gmail.com

Казначейське обслуговування бюджетних коштів установи не функціонує належним чином, тому доступу до реєстраційних рахунків Біосферний заповідник «Асканія-Нова» наразі не має.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ