Підтримати нас

Позики на картку онлайн — чи варто брати?

Vgoru
Автор статті
21 лютого 2022 09:00
10,331
Поширити:

Позики на картку — одна з найшвидших фінансових послуг, за допомогою якої можна швидко отримати потрібну суму на особистий банківський рахунок. На швидких позиках спеціалізуються мікрофінансові організації — прогресивні фінустанови, які використовують у своїй роботі інноваційні технології, а також ресурси та системи Нацбанку — наприклад, Bank ID НБУ. Усе це дозволяє отримати кредит онлайн 24/7 незалежно від поточного розташування.

Які умови, переваги та недоліки?

Кожна компанія самостійно визначає критерії оцінки клієнтів та вимоги щодо них. Але загальне правило застосовується до кожного потенційного позичальника — повноліття та громадянство України. В окремих випадках компанії видають швидкі кредити на картку лише тим, кому виповнилося 21-24 роки. Пороговий вік варіюється від 60 до 75 років.

МФО кредитують в умовах інтернет-простору — клієнта обслуговують дистанційно. Це дає максимум переваг:

  • відсутність бюрократії. Не потрібно приїжджати в офіс компанії з повним пакетом документів. Достатньо ввести дані на етапі реєстрації;
  • переведення на зручну картку. Клієнт може отримати гроші на картку будь-якого банку України. Головне, щоб вона належала позичальнику;
  • надійна система. Дані клієнта знаходяться в безпеці та не можуть бути передані третім особам шляхом шифрування файлів та авторських інноваційних програм;
  • можливість отримати гроші миттєво після схвалення;
  • доступність онлайн-погашення та подовження;
  • наявність програм лояльності та персональних знижок. Найбільш лояльні клієнти регулярно одержують великі знижки на повторні кредити. Вони активуються за допомогою промокодів.

До недоліків сервісу можна віднести короткий строк кредитування — клієнт має максимум 30 днів на користування кредитними коштами. Однак деякі компанії, наприклад, CreditPlus, розробили новий продукт довгого кредиту.

Хто користується позиками на картку?

МФО кредитують різні соціальні категорії громадян України. До них звертаються як безробітні та пенсіонери, так і студенти та люди в декреті. Також на високий шанс схвалення можуть розраховувати позичальники, у яких зіпсована кредитна історія. Основний критерій для позитивного рішення в такому випадку — платоспроможність. Клієнт, який має стабільний дохід і можливість у строк погасити посильну суму, але має низький кредитний рейтинг, може розраховувати на переведення позики на картку.

Найчастіше швидкий кредит на картку оформляють ті, кому гроші знадобилися терміново або до зарплати. Однак у МФО звертаються в різних випадках — навіть якщо знадобилися гроші на навчання, лікування або новий одяг. За цим посиланням можна знайти підхожий МФО для отримання мікрокредиту.

Як взяти позику на картку в онлайні?

Для того, щоб подати заявку, необхідно завантажити додаток обраної МФО або скористатись офіційним сайтом компанії. Далі слід вибрати суму та термін або розпочати з реєстрації. При заповненні анкети необхідно вказати паспортні дані, ІПН або пройти верифікацію через Bank ID. Потрібно ввести дані своєї картки, надіслати анкету та зачекати на рішення. У разі схвалення клієнта повідомлять у листі на пошту та SMS. Після цього залишиться підписати договір SMS-кодом та отримати моментальний переказ.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ