Підтримати нас

Освітяни-колаборанти влаштовують п’яні застілля в школах Нижньосірогозької громади

Vgoru
Автор статті
23 січня 2023 14:18
1,448
Поширити:

Попри запроваджений окупантами «сухий закон», призначені ними «працівники» фейкового Нижньосірогозького опорного ліцею полюбляють у самому навчальному закладі розпивати спиртні напої, веселитись і знімати свої дорослі розваги на відео. Про це стало відомо Центру журналістських розслідувань із власних джерел.

Подібні п’яні гуляння влаштовують і самі російські військові, які перетворили частину приміщень Нижньосірогозького опорного ліцею на казарму.

«Вони там їдять, п’ють і випорожнюються просто під себе. А днями вони пограбували приміщення ліцею та вивезли майно в невідомому напрямку. Під «класи» вони переобладнали частину одного з корпусів. Тим більше, що дітей їм вдалося набрати зовсім небагато», – розповіли журналістам жителі Нижніх Сірогозів.

Наразі в Нижньосірогозькій громаді “відкриті” три заклади загальної середньої освіти з 14. Першими «відновили» свою роботу ліцеї у Верхніх Сірогозах і Новоолександрівці, а трохи згодом і опорний ліцей у Нижніх Сірогозах. Загарбники знайшли приблизно 200 учнів. Значна частина з них – діти місцевих колаборантів, які привозять їх на «навчання» з навколишніх сіл і навіть із сусідньої Іванівської громади.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ