Підтримати нас

Окупанти хочуть негайного “референдуму” на Херсонщині

Vgoru
Автор статті
20 вересня 2022 09:19
927
Поширити:

Окупанти Херсонщини та їхні посіпаки виступили за термінове проведення так званого “референдуму” про вступ до рф, як це намагаються зробити в лнр та днр.

Про це повідомляє Українська правда. 

“Зазначається, що 20 вересня так звана "громадська рада Херсонської області" звернулася до окупаційного очільника регіону з ініціативою "негайно провести "референдум" про визнання суб'єктом російської федерації", – йдеться в повідомленні. 

Раніше, 19 вересня, так звані “громадські палати” псевдореспублік Донбасу також зажадали скорішого приєднання до рф, надіслали кремлю свої пропозиції. 

Водночас українські військові не вірять, що такий “референдум” окупанти зможуть провести на Херсонщині. Керівниця пресцентру ОК “Південь” Наталя Гуменюк під час телемарафону так оцінила їхні наміри: “З огляду на те, скільки разів вони переносили ці дати, вони вже самі заблукали у своїх скрєпах. Починаючи з квітня – перенесення й перенесення дат”. 

Раніше ми повідомляли, що більшість людей, які дали згоду на роботу у виборчих комісіях псевдореферендуму, уже ідентифіковані. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ