Підтримати нас

Напередодні у Херсоні пролунала серія вибухів. ЗСУ завдали удари по об'єктах російських військ

Vgoru
Автор статті
22 вересня 2022 17:48
678
Поширити:

Ввечері, 21 вересня, в Херсоні пролунала серія вибухів. Це були чіткі удари по пунктах управління російських військ, повідомила Суспільному керівниця об'єднаного координаційного пресцентру сил оборони півдня Наталя Гуменюк.

"ЗСУ завдали удари по вирахуваних об'єктах російських військ, розуміючи і перевіривши заздалегідь, що цивільного населення поруч немає, що вони дослухались наших рекомендацій і не знаходяться там, де війська РФ зосереджує свої сили та засоби", – говорить Наталя Гуменюк.

За словами містян, чутно їх було в різних районах міста. Херсонка Софія каже, що сталося це близько 19:35 та за звуками, в різних частинах міста були "прильоти, які тривали 20 хвилин з інтервалами.

"Спочатку чутно, як щось летить, а потім зривається. Від деяких вибухів здригався будинок і дрижали вікна", – розказала жінка.

Пропагандистські ЗМІ оприлюднили фото і відео прильотів у Херсоні.

За словами Соболевського, росіяни дійсно готують провокації після того, як вони знову оголосили "референдум".

"У них на меті негативний імідж і ЗСУ, і української влади. Тому вони можуть зробити якусь криваву провокацію. Сьогодні дуже обережно необхідно поводитися херсонцям. Особливо у дні проведення так званого "референдуму", взагалі знаходитися вдома та намагатися бути якомога далі від потенційних військових цілей", – каже посадовець.

Інформація щодо травмованих серед цивільних уточнюється, сказав заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ