Підтримати нас

Найкращі фільми на вечір: список старих та душевних комедій для сімейного перегляду

Автор статті
07 лютого 2021 11:30
2,055
Поширити:

Будь-який нудний вечір розрадить хороший фільм. Пропонуємо вам перепочити та від душі посміятися разом з нами за переглядом старих кінокомедій з відомими світовими акторами.

Жандарм із Сен-Тропе (1964)

Одна з найвідоміших комедій за участю незрівнянного Луї де Фюнеса. У курортне містечко Сен-Тропе на підвищення переводять старанного сержанта Крюшо,  він переїздить разом із донькою Ніколь. Жандарми приймають нового колегу з радістю. Ще безглуздіший, ніж його підлеглі, Крюшо із запопадливістю заступає на захист закону. 

Поїздка до Америки (1988)

Спадкоємний принц африканської держави (Едді Мерфі) хоче сам собі знайти дружину і їде для цього до Америки в компанії свого вірного друга (Арсеніо Хол). У Штатах принц грає роль звичайного хлопця-роботяги і влаштовується працювати в закусочну, де закохується в дочку господаря. Дівчина і не підозрює, ким насправді є її скромний залицяльник і що вона вже потенційна принцеса!

Невдахи (1981)

У світі існують люди, яким хронічно не щастить. Такою є дочка мільйонера, яка несподівано безслідно зникає в Латинській Америці. Її батько наймає досвідченого детектива (Жерар Депардьє), який залучає до справи такого ж невдаху (П’єр Рішар), здатного вивести його на ціль.

У джазі тільки дівчата (1959)

Американська музична кінокомедія за участю Мерилін Монро, Тоні Кертіса і Джека Леммона. 1929 рік - двоє джазових музик, саксофоніст Джо і контрабасист Джері, стають випадковими й небажаними свідками відомої ґанґстерської «різанини на день святого Валентина». Аби лишитися живими, їм доводиться перевдягтися у жіноче вбрання. І тепер – це Джозефіна і Дафна. І вони – у жіночому джаз-бенді, на гастролях. 

Операція «Тушонка» (1990)

Французька кримінальна кінокомедія режисера Жана-Марі Пуаре з Жаном Рено і Крістіаном Клавье в головних ролях. Фільм став першою стрічкою з класичним комічним дуетом Клав'є - Рено. За сюжетом капітан французької контррозвідки Філіп Бульє на прізвисько «Акула» повинен знищити міжнародну мережу торговців зброєю й виявити зрадника у вищих ешелонах влади. Для вирішення цього завдання йому дозволено використовувати будь-які засоби.

Сеньйор Робінзон (1976)

Романтична італійська комедія з Паоло Вілладжі у головній ролі. Сучасний Робінзон - бізнесмен, який потрапив на безлюдний острів. Підприємець Робі і його дружина вирушають у морський круїз. Переживши корабельну аварію, герой опиняється  на безлюдному острові. Незабаром він зустрічає чарівну аборигенку, яку називає П'ятницею. Але відносинам героїв заважає грізний бог, зовні дуже схожий на дружину Робі -  Магду. 

Французький поцілунок (1995)

Кейт панічно боїться літати на літаках. Але дізнавшись, що Чарльз, її коханий, знайшов іншу жінку, вона сідає в літак і летить до Парижа, щоб повернути свого втікача. У головних ролях Мег Раян та Кевін Клайн.

Приборкання норовливого (1980)

У сорокарічного фермера, холостяка і грубіяна, Елія Кодоньйо (Адріано Челентано) є все: будинок, служниця, господарство, гроші. Немає у нього тільки «подруги життя». І в цьому винен його характер - він принципово уникає спілкування з прекрасною статтю. Одного разу в дощову ніч, у день його народження, на порозі з'являється красуня Ліза Сельвестрі (Орнелла Муті).

Арлетт (1997)

Офіціантка придорожнього кафе «Сороконіжка» Арлетт (Жозіан Баласко) живе простим провінційним життям, без жодних несподіванок або пригод. Вона мріє про шлюб зі своїм хлопцем Віктором, водієм вантажівки, який одружуватися зовсім не збирається. Вона навіть і не здогадується, що її покійний батько, власник мережі великих казино, залишив їй спадок, через який вона стає мішенню для мафії. Ділки грального бізнесу не бажають випускати гроші зі своїх лап і починають «операцію» з видачі Арлетт заміж за підставного альфонса (Крістофер Ламберт).

Поліцейська академія (1984)

Небезпека загрожує мирним жителям США. Мер міста прибрав всі обмеження, які існували при прийомі до поліцейської академії. Тепер до неї може вступити кожен, незалежно від зросту і ваги, статі або розумових здібностей. До приймальної комісії нагрянули вуличні хулігани, товстуни та ботаніки. Щоправда, викладачі академії не в захваті від нової ідеї мера і мають намір боротися з цим по-своєму. Але новачки не відступляться від своєї мети і їх не зупинять ні гей-бари, ні вимоги фізпідготовки, ні суворі іспити. У ролях: Стів Гуттенберг, Кім Кетролл, Дж. У. Бейлі, Бубба Сміт, Донован Скотт, Джордж Гейнс, Ендрю Рубін, Девід Граф, Леслі Істербрук.

Ось декілька платформ, де можна подивитись фільми українською безкоштовно: 

https://megogo.net/ua, https://sweet.tv/, https://uakino.club/, https://moviestape.net/.

Приємного перегляду!

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ