Підтримати нас

Найдивніші вакансії для українських заробітчан

Vgoru
Автор статті
07 листопада 2018 08:35
715
Поширити:

У мережі з'явився список найбільш незвичайних вакансій, що існують на німецькому ринку.

 Як пише znaj.ua така робота здається простою лише на перший погляд, але отримати її можуть далеко не всі.

Дегустатор піци

 
Концерн Dr. Oetker зі штаб-квартирою в Білефельді ежегедно шукає любителів піци. До 4000 дегустаторів допомагають компанії зрозуміти, які смакові переваги актуальні у народу.

Професійний брехун

В агентстві Alibi-Profi шукають акторів, сценаристів та дизайнерів. Компанія займається тим, що допомагає клієнтам створитися алібі. Ця фірма існує в Бремені з 1999 року, сьогодні у неї кілька тисяч співробітників по всій Європі.

Нюхач 

 
Німецькі компанії Beiersdorf і Henkel, що випускають косметику і побутову хімію, мають у своєму штабі таких собі Geruchsforscher. Ці працівники нюхають пахви і перевіряють, як діє дезодорат. У кандитатів повинен бути биплом біолога або біотехніка.
Фуд-стиліст

Фуд-стилісти - це люди, які можуть красиво розкласти їжу. Їх наймають маркетологи для просування різних закладів, при цьому у вакансії часто вимагають освіту фотографа або кухаря.

Випробувач еротичних товарів

 
Німецький виробувальних еротичних товарів Vinico шукає співробітників старше 18, які будуть випробовувати їхні товари та писати відгуки.

Прибиральник на місці злочинів

Кандидат на цю непросту вакансію повинен вміти відмивати поверхні, а також володіти особливими знаннями, які надає компанія Heistermann.

Нестандартна модель

 
Берлінське агентство Misfit Models шукає моделей з незвичайною зовнішністю, приміром, альбінізмом.

Доглядач

Це люди, які доглядають за домом коли господарів немає вдома. Фахівець повинен перевіряти поштову скриньку, поливати рослини, годувати домашніх тварин.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ