Підтримати нас

На 26-му маршруті розірвуть договір з перевізником

Автор статті
23 серпня 2018 12:06
663
Поширити:

Неодноразово виявлено, що кількість транспортних засобів на лінії становить 25% від кількості, передбаченої паспортом маршруту.

Міський автобусний маршрут №26 «вул. Генерала Алмазова (вул.Безродного) – вул. І. Кулика – ТРЦ «Фабрика» тривалий час обслуговує приватне підприємство «Союзавто» відповідно до Договору про організацію перевезень пасажирів на міському автобусному маршруті загального користування.

Про це повідомляє сайт Херсонської міської ради.

Проте в результаті численних перевірок спеціалістами управління транспортної, дорожньої інфраструктури і зв’язку міської ради роботи вказаного маршруту, неодноразово виявлено, що кількість транспортних засобів на лінії становить 25% від кількості, передбаченої паспортом маршруту, що є порушенням умов Договору.

Враховуючи  відсутність змін в роботі вказаного маршруту, управлінням вирішено розірвати вказаний договір в односторонньому порядку з 27 серпня 2018 року.

Маршрут №26 буде включено до об’єкту найближчого конкурсу з визначення автомобільного перевізника на міських автобусних маршрутах м. Херсона, а наразі управлінням розглядається можливість внесення змін до вказаного маршруту з метою його оптимізації та задоволення потреб мешканців міста.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ