Підтримати нас

Модні тенденції цієї осені

Автор статті
25 вересня 2021 15:00
2,547
Поширити:

Кожен сезон вносить свої корективи у світ моди. І більшість українців та херсонців, зокрема, незалежно від статі, віку та матеріального стану намагаються так чи інакше відповідати новим віянням. Світові та українські дизайнери на різноманітних показах висловлюють своє бачення, що і як варто носити.

До кого з них прислухатися - справа індивідуальна. Ми ж зібрали основні тенденції, у яких сходяться погляди більшості законодавців світової та української моди цієї осені.   

Бахрома здобула популярність ще минулого осінньо-зимового сезону і до сьогодні не втратила своєї актуальності. Вона буде доречною на сукнях із довгим рукавом, міні- та міді-спідницях, куртках, парках, сумках та безлічі інших речей.

Екохутро стає ще більш розповсюдженим. Світові та вітчизняні бренди масово відмовляються від виробів із натурального хутра на користь штучного. У їх колекціях можна вибрати одяг на будь-який смак. Зокрема, подовжені парки, двобортні пальта, короткі та об'ємні шуби.

Кетсьюти - комбінезони, які щільно облягають тіло, також будуть у тренді цього сезону. Якщо раніше подібні речі використовували здебільшого для занять спортом, то зараз вони переходять у розряд повсякденного вбрання. Дизайнери пропонують безліч варіантів з трикотажу, вовни, сітки та мережива.

Стебнований верхній одяг - не лише данина останнім віянням моди. Це також зручність, функціональність та практичність. Пальта, парки, бомбери та кейпи базових кольорів, а також пастельних відтінків будуть найбільш актуальними з настанням холодів.

Трикотаж знайде відображення у всіх можливих речах. Модними будуть максі-сукні з цього матеріалу, неординарні костюми та комплекти, навіть сумки та взуття. При цьому законодавці моди рекомендують віддавати перевагу асиметричним трикотажним моделям. 

Конкуруватиме з трикотажем лише джинс. Ідеальний образ - усі речі з деніму одночасно. А надто з необробленої тканини темно-синього кольору

Екстрадовгі рукави на светрах, джемперах та кофтинах також у тренді. Експерти модного світу радять доповнювати образ вузькими спідницями, гостроносими туфлями та масивними прикрасами.

Хустини з шовку можна використовувати у будь-яких варіаціях. Прийнятними будуть однотонні та картаті, непримітні та яскраві, у якості головного убору або шалика. Головне - не боятися експериментувати.

Серед кольорів та відтінків першість належить бузковому і сріблясто-блискучому. Проте досить популярними будуть і яскраво-жовтий, неоново-фіолетовий, помаранчевий. 

Варіації з ромбами також серед головних тенденцій в одязі. Найсучасніші - чорно-білі принти у вигляді шахової дошки. За розміром - як великі, так і малі. Доречними будуть на сукнях, спідницях, джемперах, кардиганах, а також на верхньому одязі.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ