Підтримати нас

Херсонським аграріям пропонують від 8 до 12,5 тисяч канадських доларів на екологічні інновації

Автор статті
13 квітня 2019 13:15
765
Поширити:

Український проект бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP)* оголосив нову програму підтримці аграріїв півдня України – «Малі екологічні гранти». На її реалізацію планують спрямувати 125 тисяч канадських доларів. Розмір грантової допомоги від 8 до 12,5 тисяч канадських доларів на один проект.

Грант можуть отримати:  виробники меду, овочів, фруктів, ягід та інших плодоовочів з органічною сертифікацією з Одеської, Миколаївської, Херсонської та Запорізької областей, постачальники ICT (інформаційно-комунікаційних технологій) обладнання та інструментів без обмеження локації бізнесу.

Обов'язкова умова: офіційно зареєстрований бізнес (ФОП 3-ї групи, ТОВ, СОК, ФГ).

UHBDP очікує, що в результаті реалізації екологічних грантів, грантоотримувачі знизять навантаження на навколишнє природнє середовище, отримують додаткову вартість продукції.

Підтримуються будь-які ідеї, пов'язані:

- з додатковим прибутком у рамках органічного бізнесу;

- зі зменшенням негативного впливу на навколишнє середовище (переваги надаватимуться, у яких в тому числі буде очікування додаткового прибутку в рамках впровадження нових засобів виробництва;

- для постачальників IT обладнання та інструментів – доробка існуючого обладнання/сервісу, що вирішуює проблеми безпеки продуктів або проблеми, пов'язані з навколишнім природним середовищем.

Проект також надає консультаційну підтримку, як сформулювати ідею та заповнити анкету. Також, можна проконсультуватися з регіональними партнерами UHBDP, на Херсонщині це Громадська організація «Земля Таврії».

Але треба поспішити.

Щоб взяти участь у конкурсі грантів, у довільній формі за адресою info@uhbdp.org надішліть запит на участь у програмі, отримайте доступ до онлайн тренінгів для кращого формулювання своєї ідеї,  та пройдіть їх до 19 квітня 2019 року.

Після цього заповніть електронну заявку, яка надійде на адресу, з якої зроблено запит на участь у конкурсі грантів. Останній термін подачі заявки - до 19 квітня.

Детальніше про грантову допомогу - на сайті UHBDP

* Український проект бізнес-розвитку плодоовочівництва фінансується Міністерством міжнародних справ Канади, співфінансується та реалізується Менонітською Асоціацією Економічного Розвитку (MEDA). MEDA співпрацює з Ізраїльським агентством міжнародного співробітництва (MASHAV) та міжнародними сервісними компаніями з метою надання технічної підтримки.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ