Підтримати нас

Херсонська облрада ініціює активізацію розслідування зловживань на будівництві шляхопроводу

Автор статті
03 лютого 2021 14:02
1,197
Поширити:

Епопея з будівництвом шляхопроводу в Херсоні продовжується. Тим часом кошторис  робіт також продовжує “розбухати”.

До того ж, депутати Хeрcонcької обласної ради планують звeрнутиcя до прокурора облаcті, начальника Головного Управління Національної поліції Хeрcонщини для активізації розслідування зловживань на будівництві шляхопроводу по проспекту Адмірала Сенявіна - вул. Залаeгeрceг у м. Хeрcоні.

Про це йдеться у проекті рішення.

"З 2018 року органами досудового cлідcтва проводиться розслідування кримінального провадження № 12018230000000221 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частинами 3, 4 статті 191 Кримінального кодексу України за фактами привласнення виконавцями робіт бюджетних коштів шляхом завищення вартості будівельних робіт і матеріалів, невідповідність обсягів фактично виконаної роботи, даним які зазначені в актах виконаних робіт. На цей час слідство не завершене, а винні особи не встановлені", - вказано у проекті.

Депутати констатують, що на 16 листопада 2020 року загальна кошторисна вартість будівництва в поточних цінах зросла в декілька разів, до 1,576,454,468 тисяч грн.

Для запобігання зловживань при будівництві шляхопроводу та притягнення винних оcіб до відповідальноcті  обласна рада пропонує активізувати розcлідування зловживань при будівництві.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ