Підтримати нас

Гауляйтеру Генічеської громади віктору разумному повідомили про підозру

Vgoru
23 січня 2023 11:23
672
Поширити:

Фейкового голову окупаційної Генічеської адміністрації також чекають в СБУ 23, 26 та 30 січня. Про це йдеться в оприлюднених Офісом Генпрокурора документах.

віктору разумному інкримінують колабораціонізм.

Гауляйтером Генічеської громади віктор разумний став 11 червня 2022 року. Тоді він ще був депутатом Генічеської міської ради від нині забороненої в Україні партії “опзж”.

“Він “затвердив” структуру окупаційної адміністрації Генічеської громади Херсонської області, організував розробку та “погодив” зміст рішення про типову адміністративну структуру підконтрольних собі окупаційних адміністрацій громади. Також набирав у свою структуру людей і “погодив” склад “співробітників”, яким потрібен доступ до будівлі окупаційної адміністрації області”, – йдеться в документі.

Ще віктор разумний організував створення сайту та підконтрольного окупаційній адміністрації Генічеської громади Telegram-каналу.

Слідство зафіксувало ще декілька епізодів злочинної діяльності разумного на посаді голови окупаційної адміністрації Генічеської громади. Зокрема, він організував збір інформації про стан справ у національних громадах.

разумному загрожує від 5 до 10 років ув’язнення. Розслідування триває.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ