Підтримати нас

Гауляйтер олександр васалатий грабує жителів Іванівки та Нижніх Сірогозів

Vgoru
Автор статті
15 січня 2023 17:42
828
Поширити:

Призначений окупантами гауляйтер Іванівської громади Генічеського району Херсонської області олександр васалатий отримав паспорт громадянина рф і грабує місцевих жителів. Про це Центру журналістських розслідувань стало відомо з власних джерел.

“Одразу ж після свого призначення гауляйтером, васалатий почав грабувати мешканців Нижніх Сірогозів та Іванівки. У одного з місцевих лікарів він відібрав машину, а в одного з суддів «віджав» квартиру й поселився в ній разом зі своєю новою коханкою. Проте останнім часом васалатого значно частіше можна зустріти не в Іванівці, а в сусідньому селищі Нижні Сірогози, де розташована місцева російська “воєнна комендатура”, – йдеться в повідомленні.

Журналісти-розслідувачі з’ясували, що олександр васалатий народився 10 вересня 1983 року в Криму, там і виріс. До призначення гауляйтером в Іванівці про нього нічого не чули.

Рідні васалатого в радянські часи проживали в росії, однак уже давно переїхали до села Нижні Торгаї Нижньосірогозької територіальної громади Генічеського району. Рідний дядько гауляйтера довічно позбавлений волі та сидить у в’язниці в одній з північних областей України. Сам васалатий раніше втік із Криму через проблеми з законом.

За даними російського державного реєстру юридичних осіб олександр васалатий вже має громадянство рф.

Раніше ми повідомляли, що у зрадника з команди сальдо знайшли “подарунок від путіна”.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ