Підтримати нас

Електроінструменти, які обов'язково мають бути в арсеналі чоловіка

Vgoru
Автор статті
01 лютого 2023 08:06
2,295
Поширити:

У кожному домі часом трапляються дрібні пошкодження, які потребують негайного ремонту.

Деякі побутові проблеми можна вирішити з використанням молотка, набору ключів, викрутки або плоскогубців. Для складніших випадків такого переліку недостатньо, тому в арсеналі чоловіка мають бути потужні електроінструменти для будь-якої ситуації. Розглянемо, які з них є must have для господаря, що себе поважає.

Основні електроінструменти

В арсеналі майстрів мають бути різні інструменти для будівництва. З приладами, які не залежать від мережі, можна впоратися з будь-якою побутовою проблемою, а ремонт не затримається через вимкнення світла. Пропонуємо список базових інструментів, які обов’язково мають бути у господаря квартири або власного будинку.

Потужний перфоратор

Призначений для свердління бетону або граніту, руйнування старого міцного матеріалу, буріння отворів великих діаметрів, прокладання каналів для електрики та комунікацій. Під час вибору інструменту треба звертати увагу на розташування двигуна та режими роботи. Перший параметр впливає на силу удару, а другий — на функціональність і необхідність покупки додаткових насадок.

Надійний шурупокрут

Пристрій необхідний для закручування або відкручування шурупів. З цими завданнями можна впоратися вручну, використовуючи викрутку, коли обсяг роботи незначний. Однак під час збирання меблів пристрій значно пришвидшить процес. На ринку обладнання для ремонту представлені потужні електричні шуруповерти з додатковими можливостями:

  • підсвіткою;
  • регулюванням частоти обертання;
  • блокуванням кнопки ввімкнення. 

Багатофункціональний дриль

Впорається зі свердлінням отворів від 0,5 до 16 мм у дереві, пластику, гіпсокартоні та інших матеріалах. Без інструменту не обійтися, коли потрібно повісити полицю, відремонтувати меблі або навіть замішувати будівельні суміші. Для останнього необхідно мати спеціальні насадки чи розглянути покупку окремих різновидів відповідно до завдань, які необхідно вирішити.

Кутова шліфувальна машинка

Інша відома й найбільш вживана назва ремонтного інструменту — болгарка. Її використовують для шліфування та нарізання твердих будівельних матеріалів типу каменю, бетону, металу, кераміки, скла, пластику та деревини. За допомогою кутової шліфувальної машини можна зробити канавки в цегляних стінах для прокладання електричних кабелів. Вибір кругів та дисків для болгарки дає змогу розширити спектр її функцій.

Інструментів не буває багато, оскільки трапляються різні побутові проблеми, а ремонт іноді вимагає нестандартного підходу. Запропонований перелік є мінімальним та дає змогу не звертатися до сусідів, щоб позичити необхідний пристрій. З базовим обладнанням перевірених виробників в арсеналі господаря будівельні та ремонтні справи просуватимуться швидко та якісно!

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ